Jump to content
Fred Slota

Cloud Sync not working

Recommended Posts

Don't think I saw it mentioned.

Cloud Sync not working.  I had closed the program, and what I believe was the automatic backup was at first hanging, not progressing, don't know what the status message was, didn't pay attention.  It was just stuck on an animating progress bar (Which, since it doesn't actually show progress, I probably shouldn't call it that).

Canceled and manually initiated a backup.  It went into a cycle of optimizing, Preparing, rinse and repeat.

Rebooted and felt happy, I at first thought it worked, as it didn't get stuck, and didn't repeat over and over.  But...

 

Optimizing...

Preparing backup (0%), then 59%, 72%, 84%, 96%, 100%

But then a little red message at the top saying "Error sending data." and the Sync status telling me the last backup was still 1/1/2020.

 

Currently running version 20.0.1.2836.

The Current version page states that the current version is 20.0.1.2724, and the change log does not mention any cloud sync corrections.

The download page says I'll be be downloading 20.0.1.2874.

 

I'll install, reboot, and try again and post an update.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running 20.0.1.2874 now...

 

Manually started

Optimizing,,,

Preparing backup (0%), then 44%, 59%, 72%, 84%, 96%, 100%

Backing up

twiddle, twiddle, twiddle, 

probably been 2 minutes, didn't check at first...

5:31 pm...

 

5:36 pm, still thinks it's running.  Guess it's still not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a similar problem with Sidekick.  I begins with the arrow in the circle, makes it about 75% around and freezes.  Nothing else happens until I get the message that the program is not responding and I shut it down.  I've done this three times now, same each time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

try downloading/installing the revised CB2020 program installer (20.0.1.2878) from your online account here:

https://www.comicbase.com/mycb/Registrations.aspx

 

Restart your computer and then open up Sidekick. Double-check you Sidekick settings just in case like the databases listed under the General Tab are correct. If everything looks good, try out backing up to the cloud.

 

NOTE: we are currently doing server maintenance this week which may delay stats, reports, and backups from appearing under user profiles; it may take a bit more time to process them than usual.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

20.0.1.2878 failed to install.  I'll put this in a separate topic.

 

Edit.  I think I'm an idiot.  Give me a few minutes.

Edited by Fred Slota

Share this post


Link to post
Share on other sites

I keep a backup copy of my installers on a removable drive.  Forgot that I was running the installer from off the removable drive, and removed it mid-process.  Duh.  We'll see how everything goes after a reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Optimizing.

Preparing backup 0%, 59%, 84%, 100%

Backing up...

12:49   twiddle, twiddle, twiddle

12:58.

 

Yeah, no.  I still don't think it's working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

At the moment the maintenance we're doing (that i mentioned in my last reply) is taking longer than anticipated; it may take a few more days, evening stretching out through this weekend. This will effect updating user stats, reports, and backups.  Apologizes for the inconvenience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The server upgrade is done at this point. We're doing extra tweaking on the backend to make sure things are working properly which may stretch to the very end of the week.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...