Jump to content

Report not working


Randall J. Paske
 Share

Recommended Posts

When I run the Top Gainers and Losers report for Owned Items, I get the following message.

image.png.f04eb3cdf60d29f08fd432b46a4011a9.png


Running ComicBase 2023 Archive Edition, v.23.0.0.2018, with over 18,000 items added so far.

The report always worked before, but I've been getting this error for a couple of weeks.

 

Link to comment
Share on other sites

I tried the new build, with the same result.

I usually use the Preview button to look at the report without printing it, but I tried Print with the same result.

It shows me the following dialog box (which never gets past 10% in the title bar), before it gives up and displays the message shown in the first post of this thread.



image.png.9f731e62f4b6f6dc1d7b808aae1c043a.png

 

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Randall J. Paske said:

I tried the new build, with the same result.

I usually use the Preview button to look at the report without printing it, but I tried Print with the same result.

It shows me the following dialog box (which never gets past 10% in the title bar), before it gives up and displays the message shown in the first post of this thread.



image.png.9f731e62f4b6f6dc1d7b808aae1c043a.png

 

recommend giving Pete a call directly on this (we're not able to replicate) at 408-266-6883 ext 403

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, mark d. smith said:

The new ,q4 update Dont work it just sends you round in circles all it does is down installer,you install it,run it then it downloads installer again,and it repeats that every time you run the program 

odd... you might want to uninstall ALL versions of ComicBase from your computer's app list (including CB Resources) then install of CB2023. If you have any kind of protection software, be sure to turn it off before installing to make sure you have a full install with CB2023. If the problem still occurs, give Pete a call directly at 408-266-6883 ext 403

Link to comment
Share on other sites

On 11/23/2022 at 1:54 PM, Mark J. Castaneda said:

recommend giving Pete a call directly on this (we're not able to replicate) at 408-266-6883 ext 403


I tried again after downloading the latest content update this morning, and it finally worked again, for whatever reason.  It looked like it was going to choke on that 10% of Preparing Report window again, but then it actually completed the process instead.
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...